|
visormail - 2010-03-12 18:33:21
|
válasz erre
|
Hát a könyvtárak szinkronizálására meg ha jól sejtem a kapcsolat nélküli fájlok dolog való, ami valahogy így működik xp-n a súgó alapján:
1) Ha be van kapcsolva a gyors felhasználóváltás akkor azt ki kell kapcsolni: vezérlőpult/felhasználói fiókok/a felhasználók be és kijelentkezési módjának megváltoztatása/a gyors felhasználóváltás használata elől a pipát kivenni.
2) Sajátgép/Eszközök/Mappa beállításai:
A Kapcsolat nélküli fájlok lapon ellenőrizze, hogy a Kapcsolat nélküli fájlok engedélyezése jelölőnégyzet be van-e jelölve.
3) A szinkronizálandó mappák megosztása az egyik gépen.
4) A másik gépen: Kattintson duplán arra a hálózati meghajtóra, amelynek tartalmát meg szeretné tekinteni.
Kattintson a kapcsolat nélkül elérni kívánt közös hálózati fájlra vagy mappára. Fájl menü/Legyen elérhető kapcsolat nélküli módban.
5) Sajátgép/Eszközök/szinkronizálás... itt megjelentek a a kapcsolat nélküli fájlok, beállítások gomb alatt lehet pipálgatni bejelentkezéskor/kijelentkezéskor automatikus szinkronizálás.
Ezen kívül van még plusszban a táska eszköz használata, csak asszem az nem automatikus.
1) A hordozható gépen Sajátgép/Fájl/Új/Táska, ebbe belehúzod a fájlokat a fix gépről. Elviszed dolgozol rajtuk, mikor visszajött a gép belépsz a Táskába és Táska menü/Az összes elem frissítése.
Én ezeket nem használtam soha ha valamit nem jól írtam vagy ez nem jó erre amit Fidel akar, akkor javítsatok ki.
|
|
|
Tonyk - 2010-03-10 12:32:05
|
válasz erre
|
|
Könyvjelzőkre ott a xmarks (IE és Firefox)
|
|
|
Fidel - 2010-03-10 09:52:37
|
válasz erre
|
|
Van valami megoldás arra, hogy ha van két gépem, és az egyiket elviszem, arra adatok kerülnek, és amikor visszakerül az otthoni hálózatba, akkor automatikusan szinkronizáljon könyvtárakat a másik géppel, például letöltéseket, könyvjelzőket, e-mail eket!??
|
|
|
|
|
|
|