|
T@mas - 2010-03-09 17:03:52
|
válasz erre
|
|
Esetleg talán veryfery ironizált, homorizált nem?? Tudod mi az roland?:)
|
|
|
xxxx - 2010-03-09 13:56:10
|
válasz erre
|
|
:)
|
|
|
g_sipos - 2010-03-09 13:33:46
|
válasz erre
|
|
nem a halozathoz vagy te hulye, hanem ahhoz, hogy wikipedia-ban, google-ban utananezz annak, amit nem tudsz. mar bocsanat, de megis mi a f*szt vartal magyarazatkent? azt jossz hoborogni, hogy itt sosem kapsz valaszokat a kerdeseidre - hat persze hogy nem, ha azt se tudod mit kerdezel es arra milyen valaszt varsz...
|
|
|
Tonyk - 2010-03-09 12:30:05
|
válasz erre
|
Az már egy másik történet, hogy pontos magyar leíró magyarázatot, példákkal konkretizálva egyikhez sem kaptam.
b+ .... ketten írtuk le mi mire való. Mit vártál, hogy OSI rétegre lebontva fogjuk a csomagelemzést elvégezni és elmagyarázni?
|
|
|
droland - 2010-03-09 12:19:06
|
válasz erre
|
"Hálózat, mert hülye vagyok hozzá..."
Ott van a végén a pontpontpont, vagyis nem befejezett mondat. Az is lehetett volna a vége, hogy "Hálózat, mert hülye vagyok hozzá, hogy megfőzzek egy virslit". De a hozzászólásban egyértelmű, hogy mi az, amire kíváncsi voltam.
Az már egy másik történet, hogy pontos magyar leíró magyarázatot, példákkal konkretizálva egyikhez sem kaptam. Veryfery is csak azt lövi, hogy én hülye vagyok hozzá teljesen, de hogy válaszolna ő is konkrétan, e helyett itt hülyéskedik...
|
|
|
T@mas - 2010-03-08 23:51:50
|
válasz erre
|
|
roland te egy vicces gyerek vagy úgy látom:))
|
|
|
Tonyk - 2010-03-08 22:27:09
|
válasz erre
|
Tonyk: ha az átjáró más ip cimen működik, mint amit éppen továbboszt, akkor hiába ír be dns-t és átjárót nem lesz net.
Ebben nincs is hiba, de pfffff :)) Te komolyan ebből az eszközből azt nézted ki, hogy vállalati infrastruktúrában használják, nem pedig otthon.
Én az eszközből és kérdés erejéből azt szűrtem le, hogy ez biza otthoni user, nem pedig nagyvállalati hálózat, ahol szeparálunk alhálókat.
(AP-t meg eleve fix ip-re szoktunk állítani, de ez nem is volt kérdés. Az AP meg amúgy is szór mindent ami a keze ügyébe kerül (ill. átmegy rajta. ;) )
|
|
|
veryfery - 2010-03-08 21:20:09
|
válasz erre
|
|
|
|
droland - 2010-03-08 21:02:23
|
válasz erre
|
"Droland te itten ne nagyon utóiratolj ebben a topikban, mer most hülyét jáccol, rendicsek!? Tisztára bekavarsz itt nekem oszt nem tudlak a végén hova skatulyázni, rend a lelke mindennek, nna!"
Leírtam, hogy mit nem tudok micsoda. Nem azt irtam, hogy semmit...
|
|
|
droland - 2010-03-08 20:59:32
|
válasz erre
|
Tonyk: ha az átjáró más ip cimen működik, mint amit éppen továbboszt, akkor hiába ír be dns-t és átjárót nem lesz net.
Ha teszem azt 192.168.64-es ip cim kiosztású netet továbbít, de ő maga 192.168.1.1-es címen érhető el, akkor nem lesz net, hiába írja be dns és átjárónak az 1.1-et, nem lesz net ugyanugy.
A továbbítót kéne UGY beállítani, hogy a továbbított hálózat szerinti fix ip cimet adja ki "magának" így mindig elérhető marad a hálózaton ip cim átírás nélkül, mert a gép is ugyanazt a tartományt kapja DHCP.
Remélem érthetően írtam le...
|
|
|
|
|
Lap:
1
, 2,
3
|
|